Tarih: 05.10.2024 10:31

Rize’de Yeni Hekimlere Oryantasyon Eğitimi: Sağlıkta Kaliteyi Artırma Hedefi

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de, yeni atanan hekimler için oryantasyon eğitimi düzenlendi. Rize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'nın koordinesinde, alanında uzman hekimler tarafından gerçekleştirilen eğitim, hekimlerin sahada karşılaşabilecekleri muhtemel zor durumları profesyonel bir şekilde yönetebilmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde iki gün süren eğitim programı, başta mesleğine yeni başlayacak olan hekimler olmak üzere tüm hekimlerin meslek yaşamlarında büyük yarar sağlayacak bilgilerle donatılmasını hedefliyor.

Eğitim programının açılışında, Rize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi, hekimlere yol gösterecek değerli deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

Eğitime toplamda 62 hekim katılım sağlarken, on uzman eğitmen, on ayrı oturumda acil serviste sık karşılaşılan konularla ilgili klinik bilgi ve deneyimlerini aktardı. Bu eğitim, hekimlerin mesleki gelişimlerine önemli bir katkı sağlarken, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına da destek verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —