Tarih: 23.09.2023 12:20

Rizeli Eğitimci Mustafa Günay, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı Olarak Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin yetiştirdiği başarılı eğitimcilerden biri olan Mustafa Günay, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önemli bir görevine getirildi. Uzun yıllar boyunca Rize Öğretmenevi Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Günay, artık Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görev yapacak.

Mustafa Günay, 1980 yılında Rize'de doğdu ve eğitimine Rize'de başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra öğretmenlik kariyerine atıldı. Erzurum Horasan ilçesinde 8 yıl boyunca öğretmenlik ve müdür yetkili öğretmenlik görevlerini üstlendi.

2010 yılında Rize'ye atanarak çeşitli ilçelerde öğretmenlik ve okul idareciliği yapan Mustafa Günay, 2016 yılından itibaren Rize Öğretmenevi Müdürlüğü'nde görev aldı. Rize'nin sevilen emekli öğretmenlerinden Fikri Günay'ın oğlu olan Mustafa Günay, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü, meslekî ve teknik eğitim ve öğretim veren okul ve kurumların yönetimine ve öğrencilerinin eğitim ve öğretimine yönelik politikaları belirlemek ve uygulamak amacıyla kurulan önemli bir birimdir. Mustafa Günay'ın bu göreve atanması, Rize'nin eğitim alanında yetiştirdiği değerli bir eğitimci olarak gururlandırırken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın da önemli bir ismi bünyesine katmış olmasıyla dikkat çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —