Tarih: 15.06.2023 13:58

Rize'nin Fındıklı İlçesindeki Devlet Hastanesine Kuzuoğlu İş Adamından Destek

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Devlet Hastanesi, hayırsever iş adamı Hasan Kuzuoğlu'nun yapmış olduğu bağışlarla önemli bir destek almıştır. Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş, Fındıklı Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdikleri incelemelerde bu güzel destekleri yerinde görmüşlerdir.

Yapılan bağışlar kapsamında acil servis alanının zemin değişimi, 10 adet hasta yatağı, 8 adet acil müdahale sedyesi, 5 adet klima, 1 adet yüzey temizleme makinesi, 2 adet hasta başı monitörü ve birçok tıbbi cihaz ve malzeme hastaneye bağışlanmıştır.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, bu takdire şayan destekleriyle ilgili olarak hayırsever iş adamını tebrik etmiş ve diğer iş adamlarına da bu davranışın örnek olmasını temenni etmiştir. Tepe, hastanenin bölgenin değerli halkına daha kaliteli hizmet sunma hedefine hızla ilerlediğini belirtmiştir. Fiziksel iyileştirmelerin yanı sıra özellikle yaşlı, ağır hastalığı olan yatalak hastaların tedavisinin yapılabileceği palyatif yoğun bakım servisinin yakın bir süre içinde hizmete açılacağını da eklemiştir.

Rize Valisi Kemal Çeber tarafından düzenlenen teşekkür belgesiyle ödüllendirilen hayırsever iş insanı Hasan Kuzuoğlu'na teşekkürlerini ileten İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, bu desteklerin Fındıklı Devlet Hastanesi'ne büyük katkı sağladığını vurgulamıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —