Tarih: 31.05.2023 10:47

Rizespor’ da İlk Hedef Okan Koçuk

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-mavililerin ilk hedefi ise Galatasaray'ın başarılı kalecisi Okan Koçuk oldu. Haziran ayında Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Koçuk, geçtiğimiz sezon Giresunspor'a kiralık olarak gönderilmiş ve başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak geri döndüğünde sarı-kırmızılı ekipte istediği fırsatları bulamayan genç eldiven, yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünen Okan Koçuk ile görüşmelere başladı. Süper Lig'de iddialı bir kadro oluşturarak sıkıntı yaşamak istemeyen yeşil-mavililer, iç transferde de kararlı adımlar atıyor. Takımın teknik direktörünün raporu doğrultusunda kalacak ve ayrılacak isimleri masaya yatıran yönetim, önümüzdeki dönemde iç transfer çalışmalarını yürütecek.

Yeşil-mavili takımda, Süper Lig tecrübesine sahip olan Amilton ve Bolasie'nin kalması bekleniyor. Ancak bu iki oyuncunun ilerleyen yaşları yönetimi düşündürüyor. İbrahim Olawoyin'in de takımda kalması beklenen isimler arasında yer alıyor.

Çaykur Rizespor, Okan Koçuk'un transferiyle güçlü bir kaleci rotasyonu oluşturmayı hedefliyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden yeşil-mavili ekip, taraftarlarına umut veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —