Tarih: 31.10.2023 14:58

Rizespor, Gaziantep engelini kayıpsız geçerek çıkışa geçmek istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de son 2 maçını kaybederek çıkışa geçemeyen Çaykur Rizespor, 11. haftada deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Atmaca, bu maçı kazanarak yara sarmayı ve çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Kayserispor ve Galatasaray mağlubiyetleriyle 6 puan kaybeden Yeşil-Mavililer, Gaziantep engelini kayıpsız geçerek ligde kalma mücadelesinde avantaj elde etmek istiyor. Teknik Patron İlhan Palut, takımının yeniden ayağa kalkması için oyuncularıyla özel olarak ilgilenecek. Galatasaray karşısında oyuncularının performansından memnun kalan Palut, iyi mücadelenin puan olarak karşılığını Gaziantep FK karşısında almak istiyor.

Palut, bu doğrultuda rakibini arkadaşlarıyla mercek altında aldı. Gaziantep FK'nın güçlü ve zayıf yönlerini analiz eden Palut, futbolcularını bu doğrultuda motive edecek.

Rizespor, 11. haftada Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Maç, 6 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de başlayacak.

Palut: "Gaziantep zorlu bir rakip"

Teknik Patron İlhan Palut, Gaziantep FK maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Gaziantep zorlu bir rakip. Ancak biz de iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Galatasaray karşısında iyi mücadele ettik. Gaziantep karşısında da kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —