Tarih: 04.09.2023 12:27

Rizespor'da Palut Etkisi: Takımın Yüzü Gülmeye Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İlhan Palut'un göreve gelmesinin ardından takımın performansında gözle görülür bir artış yaşanırken, taraftarlar ve yönetim gülümsemeye başladı.

Palut, göreve geldiğinde takımın potansiyelini ortaya çıkaracaklarının sözünü vermişti ve bu sözünü tutmaya başladı. Geride kalan 4 haftada Çaykur Rizespor, sahada gösterdiği performansla bu sezonun sürpriz ekiplerinden biri olabileceğinin sinyallerini veriyor.

Sezon başı kampında oyuncularını yoğun bir tempoda hazırlayan İlhan Palut, takımına kendi oyun mantalitesini adeta ezberletti. Oyun planını sahada başarıyla uygulayan oyuncular, teknik direktörlerinin vizyonunu sahaya yansıtıyor.

Transfer döneminde yapılan nokta atışı transferlerle takımı güçlendiren Palut, bu oyuncuları hızla takıma adapte etti ve olumlu sonuçlar almaya başladı. Taraftarlar, yeni transferlerin performanslarına ve Palut'un taktiksel zekasına hayran kaldı.

İlhan Palut, milli arayı da en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyor. Bu ara dönemi, takımın daha da olgunlaşması ve eksiklerini gidermesi için bir fırsat olarak görüyor. Rizespor taraftarları, teknik direktörleriyle birlikte heyecanla sezonun devamını bekliyor.

Çaykur Rizespor, İlhan Palut'un liderliğindeki bu çıkışı sürdürebilirse, Süper Lig'de söz sahibi olacak bir ekip olma yolunda emin adımlarla ilerliyor gibi görünüyor.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —