Tarih: 26.08.2023 13:06

Rüyada Burnunun Kesildiğini Görmek Neye İşaret Eder?

Facebook Twitter Linked-in

Rüyada burun görmek, makam, derece, muradına erme ve ömürle yorumlanır. Rüyada burunda görülen olumlu ve olumsuz durumlar, bunlara göre yorumlanır. Burundan akan şey, hastalık ve nezleye işaret eder. Burnundan sümük aktığını görmek, saygın ve güçlü bir kimseden hayır ve menfaat bulmaya işarettir.

BURUNDAN SİNEK ÇIKMASI NE DEMEK?

Rüyada burun görmek güzel, şekilli ise kişi sağlığına kavuşur. Burnun küçüldüğünü, renginin koyulaştığını gören kişi ise sıkıntıya düşer. Burnundan sinek, arı vb. bir şey çıktığını gören kimsenin, çocuğu olur. 

RÜYADA BURNUN DELİK OLDUĞUNU GÖRMEK

Burnunda bir delik olduğunu ve buraya katılan bir ip veya halkadan tutularak aşağıya doğru çekildiğini görmek, alçak gönüllü olmaya veya devletten fayda sağlamaya işarettir.

BURNUNDAN KONUŞMAK NE ANLAMA GELİR? 

Burnundan konuştuğunu görmek, eldeki imkânları kaybetmeye işarettir. Rüyada burnun ucunun yarılmış veya kesilmiş olduğunu görmek de; eldeki olanakları kaybetmeye işarettir.

RÜYADA ELİNDE BURUN GÖRMEK 

Rüyada elinde burun görmek, gayret ettiği işi elde etmeye, üzerinde çalıştığı bir projeyi gerçekleştirmeye işaret eder. Rüyada burnuna kötü bir şey kaçtığını görmek, öfke ve hiddetini yenmeye işarettir.

BURNUNDAN KAN GELDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR? 

Burnundan kan geldiğini gören kimse, bu rüyasını anlatırken; "Burnumdan kan geldi" derse, eline mal girer; eğer rüyayı aktarırken, "Burnumdan kan gitti" derse, malı elinden çıkar.

RÜYADA BURNUNUN KESİLDİĞİNİ GÖRMEK NEYE İŞARET EDER? 

Rüyada burnunun kesildiğini görmek, kendisi veya çocuğu için itibar kaybına, ayıplanmaya neden olacak bir belaya işarettir. Bazen rüyada burnun kesildiğini görmek, eşinin veya çocuğunun vefatına işaret eder. 

KENDİNİ BURUNSUZ GÖRMEK 

Rüyada kendini burunsuz görmek, bir akrabanın ölümüne işarettir. Rüyada burunsuz olduğunu görmek, akrabalara karşı duyarsız olmaya, onlarla ilgilenmemeye de işarettir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —