Tarih: 05.10.2023 08:37

Sadri Şener Trabzonspor'dan pay isteyen bakanlığa böyle seslendi!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzonspor'un unutulmaz başkanı Sadri Şener, Kuzey Ekspres'e çok konuşulacak açıkalamalarda bulundu. Bakanlığa seslenen Şener, "Madem pay istiyorlar, gitsin daha zengin kulüpler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan payını alsın.” dedi.


Trabzonspor’un unutulmaz eski başkanlarından Sadri Şener, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Trabzonspor’a yazı göndererek stadyum sponsorluğu anlaşmasından %25 talep etmesini eleştirdi.

Şener, “Spor bakanlığının görevi kulüplere yardım etmektir, kulüplerin üzerine daha büyük yük bindirmemektir” dedi. İşte Şener’in o sözleri… 

BAKANLIK ALAN DEĞİL VEREN OLMALI!

“Devletin işi spor kulüplerini yaşatmak, stat yapmaktır. Özellikle bakanlığın yüzde 25 sponsorluk payını talep etmesi hoş ve şık davranış değil. Tam tersi olması lazım. Spor bakanlığının görevi kulüplere yardım etmektir, kulüplerin üzerine daha büyük yük bindirmemektir. Birde neye göre yüzde 25 belirleniyor, neden yüzde 10 değil mesela.  Son derece yanlış bir davranış. Madem pay istiyorlar, gitsin daha zengin kulüpler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan payını alsın.”
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —