Tarih: 07.07.2024 14:59

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Memleketi Rize'de

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 2 günlük programı kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Rize'ye geldi. Bakan Memişoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte bir dizi görüşmeye katılmak üzere Rize Artvin Havalimanı'nda karşılandı.

İlk gününde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek olan Bakan Memişoğlu, ziyaretlerine 7 Temmuz Pazar günü şehir merkezinde başlayacak. Saat 20.30'da Emniyetin Fener Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlarla sohbet edecek.

Bakan Memişoğlu'nun 8 Temmuz Pazartesi günkü programı ise oldukça yoğun geçecek. Programına saat 10.30'da Rize Valiliği ziyaretiyle başlayacak olan Bakan Memişoğlu, saat 12.00'de Valilikte bir basın açıklaması yapacak. Ardından saat 13.15'te Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

Sağlık alanındaki incelemelerine ise saat 15.00'te Devlet Hastanesi ziyaretiyle başlayacak olan Bakan Memişoğlu, saat 15.30'da Şehir Hastanesi'nde, saat 16.30'da Psikiyatri Hastanesi'nde ve saat 17.15'te Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulunacak. Günün sonunda saat 20.00'de Kaçkar Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek programını tamamlayacak.

Bakan Memişoğlu, tüm ziyaret ve incelemelerinin ardından akşam saatlerinde Rize'den ayrılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —