Tarih: 28.09.2024 10:27

Serik Belediyesi'nden okullarda temizlik

Facebook Twitter Linked-in

SERİK, (DHA)- SERİK Belediyesi, ilçedeki okullarda temizlik çalışması başlattı.

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gedik Ortaokulu'nda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okul aile birliği ve velilerin talebi üzerine sınıflar, koridorlar, tuvaletler ve okul bahçesi detaylı şekilde temizlendi.

Belediye Başkanı Kadir Kumbul, temizlik seferberliğinin Serik genelindeki tüm okullarda süreceğini açıkladı. Temizlik personeli olmayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların temizliğinin sırayla gerçekleştirileceğini aktaran Başkan Kumbul, "Okul aile birliği ve velilerimizin talebi üzerine okullarımızda kapsamlı temizlik çalışmalarını başlattık. Çocuklarımız bizim için son derece önemli. Onların temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim alması için Serik Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Çocuklarımızın sağlığı bizim en önemli önceliğimiz" dedi.

Serik Belediyesi'nin temizlik ihtiyacı olan okullara destek vererek bu temizlik çalışmalarını sürdürülebilir hale getirmeyi ve eğitim kurumlarının hijyenik koşullarını sürekli kılmayı hedeflediği belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —