Tarih: 28.05.2023 11:37

Sezen Aksu oyunu kullandı

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Ortaokulu'nda 1275 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra mührü elinde unuttan Sezen Aksu, görevlinin uyarısıyla teslim etti.

KİMLİĞİNİ UNUTTU

"Hiçbir söylemeyeceğim " diyerek oy kullandığı sınıftan çıkan Sezen Aksu, kimliğini ve seçmen kağıdını almayı unuttu. Bu sırada bir görevli sınıftan çıktığı sırada Aksu'ya kimliğini ve seçmen kağıdını teslim etti. Sanatçı oy kullanmak için okula gelen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

''BİR KONSER YAPARIZ ARTIK''

Okul kapısında Sezen Aksu ile karşılaşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Yıldırım ise, “Yol kesildi efendim “diyerek Aksu'yu selamladı. Sezen Aksu, belediye başkanına "Sizden geliyor mesajlar değil mi ?" dedi.

''ARTIK SAHNEYE ÇIKMIYORUM''

Belediye başkanı Aydın’ın "Bir konser yaparız artık" isteğine ise, sanatçı “Ben sahneye çıkmıyorum artık" yanıtını verdi. 

ATA DEMİRER BOZCADA'DA OYUNU KULLANDI

Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylama için Çanakkale'de de oy verme işlemleri, saat 08.00'de başladı. Bozcaada ilçesinde 2 bin 691 seçmen için 8 sandık kuruldu. Komedyen Ata Demirer de Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu'nda 1004 numaralı sandıkta oy kullandı.


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —