Tarih: 24.09.2024 14:13

Şırnak Valisi Atay için veda töreni

Facebook Twitter Linked-in

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- SON Valiler kararnamesi ile Mülkiye Müfettişi olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Cevdet Atay, düzenlenen uğurlama töreninin ardından kentten ayrıldı.

19 Eylül’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler kararnamesiyle, Şırnak Valisi Cevdet Atay, Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı. Atay için Valilik bahçesinde veda töreni düzenlendi. Törene, mülki amirler, Valilik personeli ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, Vali Atay, katılımcılarla tek tek tokalaşarak veda etti. Vali Atay, görev süresi boyunca Şırnak için hayata geçirdiği projeleri ve halkla kurduğu sıcak ilişkileri hatırlatarak, “Bu güzel şehirde geçirdiğim zaman benim için çok kıymetliydi. Şırnak’ın kalkınması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada geçirdiğim her anı unutmayacağım” dedi.

Tören, Atay’a yönelik teşekkür konuşmaları ve iyi dileklerin iletilmesiyle son buldu. Vali Atay, daha sonra kentten ayrıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —