Tarih: 13.10.2024 12:57

SMA'lı Bebeklerin Aileleri, Başkan Genç'e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

SMA hastası bebeklerin aileleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret, SMA hastası bebekler Mustafa Deniz Eroğlu, Aslı Deniz Karagüzel ve Resul Emre Altunbaş’ın tedavi masraflarına yönelik yapılan yardımlardan dolayı gerçekleştirildi.

Başkan Genç, geçtiğimiz günlerde ilçe belediye başkanlarıyla birlikte düzenlediği yardım kampanyasında, SMA hastası çocukların tedavisi için 15 milyon TL bağış toplanmasına öncülük etmişti. Bu çaba, yüksek maliyetlerle karşı karşıya kalan ailelere umut ve moral kaynağı oldu. Aileler, Başkan Genç’in sağladığı manevi destek ve hassasiyetin herkes için örnek teşkil etmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyarette, Başkan Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yardıma muhtaç vatandaşların yanında olduklarını belirtti. "Özellikle SMA hastalığı gibi zorlu süreçlerde ailelerin yükünü hafifletmek, bir sorumluluk ve insani bir görevdir," diyen Genç, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti. "Trabzon’umuz bu dayanışmayı alkışı hak edecek şekilde göstermektedir. Gerek ilçe belediye başkanlarımıza, gerekse bağışlarıyla hayırlı bir işe imza atan tüm hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum," şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda aileler, Başkan Genç’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Bu tür kampanyaların, SMA konusunda toplumsal farkındalığın artmasına da katkıda bulunması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —