Tarih: 03.08.2023 15:00

Staj ve Çıraklık sigortası mağdurlarına müjdeli haber geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için sevindiren bir haber geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ile bir araya gelen Staj ve Çıraklık Mağdurları Sakarya Şube Başkanı Fatma Canan Küsmez görüşmenin ardından müjdeyi verdi. İşte detaylar...


Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için beklenen güzel haber geldi. Uzun süredir staj ve çıraklık konusunda yaşanılan sorunların çözümü için mücadele eden staj ve çıraklık sigortası mağdurları artık bu sorunun çözüleceğine inanıyor.


Staj ve Çıraklık Mağdurları Sakarya Şube Başkanı Fatma Canan Küsmez, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya ile staj ve çıraklık sorunu hakkında önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Küsmez, staj ve çıraklık mağdurlarına müjdeyi verdi.


Staj ve Çıraklık Mağdurları Sakarya Şube Başkanı Fatma Canan Küsmez, yaptığı açıklamada; “Pazartesi günü Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu’yla randevum vardı. Kendisine staj ve çıraklık mağdurları ile ilgili dosya sundum. Çok olumlu bir görüşme oldu. Birlikte bir sürü işler yapabileceğimizi konuştuk. Salı günü olan aşure etkinliğine davet etti. Bende etkinliğe katılım sağladım. Etkinliğe Belediye Başkanları ve Sakarya Ak Parti milletvekilimiz Murat Kaya’da katıldı.


Haluk Hacıoğlu Milletvekili Murat Kaya’ya ‘Vekilim 7200’ler ne olacak?’ diye sordu. Murat Kaya, ‘Torbada’ cevabını verdi. Bende kendisine ‘Sayın Vekilim staj ve çıraklık ne olacak?’ diye sordum. Murat Kaya, ‘Çalışma Bakanımız ile görüştüm. Kendisine staj ve çıraklar için dosya teslim edecektim. Bakanımız ise , ‘bitecek olan bir iş için neden dosya teslim ediyorsun. Bu konuyu bitirmeyi planlıyoruz’ demiş. Ekim ayında torba yasasının içerisinde olacakmış. Yani bütün staj mağdurlarına müjdeyi verelim. Ekim ayında bu işi bitiriyoruz. Ekim bizlere güzelliklerle gelecek” şeklinde konuştu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —