Tarih: 14.03.2024 14:16

Süper Kupa Galatasaray Fenerbahçe maçı neden ertelendi, yeni maç tarihi ne zaman, hangi gün?

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının tarihi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyurulmuştu. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni bir öneride bulunarak maçın tarihinde değişiklik yapılmasını önerdi.

Süper Kupa finali, ilk olarak Suudi Arabistan'da oynanması planlanmış ancak çeşitli nedenlerle ileri bir tarihe ertelenmişti. TFF'nin son açıklamasına göre, 2023 Süper Kupa final maçı 7 Nisan günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecekti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarıyla birlikte maçın ertelenmesi gündeme geldi.

Ali Koç'un yaptığı açıklamada, "Süper Kupa finalini belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Bu turu geçersek, ülkemiz 9. sırayı garantileyebilir. Ülke menfaatleri açısından rakibimiz de kabul ederse Süper Kupa finali için yeni bir tarih bulunması çok daha doğru olacaktır. Belli tarihler üzerine çalışıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama sonrasında, Süper Kupa final maçının ertelenip ertelenmeyeceği konusunda belirsizlik oluştu. Taraftarlar ve futbolseverler, Süper Kupa final maçının ne zaman oynanacağı konusunda merakla beklemeye başladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —