Tarih: 22.12.2023 10:52

Sürmene Belediyesi'nden Erdoğan'a Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Rahmi Üstün başkanlığındaki heyet, toplantıda, yerel seçimlere yönelik görüş ve önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Üstün, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizleri kabullerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Cumhurbaşkanımız, toplantıda yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bize yol gösterici tavsiyelerde bulundu. Bu tavsiyeleri dikkate alacağımızı ve yerel seçimlerde daha da güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyoruz" dedi.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte

Üstün, toplantıda, Sürmene'nin kalkınması ve gelişmesi için gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sürmene'nin kalkınması ve gelişmesi için gösterdikleri çabalardan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini aktaran Üstün, "Cumhurbaşkanımız, Sürmene'nin potansiyelinin yüksek olduğunu ve bu potansiyelin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Bu konuda bizlere destek sözü verdi" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —