Tarih: 09.04.2024 14:06

Survivor 3. Eleme adayı potada, 8 Nisan dün akşam eleme adayı belli oldu, dokunulmazlığı kazanan kim oldu?

Facebook Twitter Linked-in

Survivor All Star'da bu akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu nefesleri kesti. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da kazanan ve kaybeden takımlar belli oldu. Peki, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bir erkek yarışmacıyı eleme potasına gönderecek. Eleme adayları yavaş yavaş belli olurken, ada konseyi heyecanı da artıyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak olan eleme adayı, yarışmacıların kaderini belirleyecek.

SURVİVOR’DA KONSEYDE NELER YAŞANDI?

Survivor All Star'da, haftanın üçüncü eleme adayı ada konseyinde belli olacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım, potadan kurtulurken kaybeden takım, eleme adayını belirlemek için ada konseyine gidecek. Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kazanan takımın sevinci ve kaybeden takımın üzüntüsüyle birlikte, ada konseyinde alınacak olan kararlar merakla bekleniyor. 8 Nisan 2024 Survivor eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takımın kim olduğu merak konusu.

ELEME POTASINA KİM GİRDİ?

Survivor 2024 All Star'da Acun Ilıcalı, haftanın ikinci gitme adayını açıkladı. Kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazandı ve Mavi takımda eleme potasına gidecek adayı belirleme konseyi yaşandı. Peki ama eleme adayı kim oldu?

Eleme potasına giren isimler arasında Yaman ve Hakan yer alıyordu. Bugün gerçekleşen oylama sonrasında ismi en çok yazılan yarışmacılar Batuhan ve Yasin oldu.

Batuhan'ın düellolara kalıp kalmayacağı birazdan belli olacak. Eleme potasına girmesi için Yasin ve Batuhan'ın adı yazıldı. 5'e 4 oy alarak Yasin potaya gitti. Batuhan'ın stresi dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —