Tarih: 16.04.2024 12:23

Survivor birleşme partisi 2024 NE ZAMAN, tarihi belli oldu, birleşme partisi nerede, takımlar birleşecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

Survivor All Star yarışmasında birleşme partisi için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yapmış olduğu açıklamaya göre, birleşme partisi 21 Nisan'da gerçekleşecek. Bu özel gecede yarışmacılar, aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırarak bir araya gelecekler. Partide sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmaları düzenlenecek.

Survivor 2024 Birleşme Partisi Tarihi: 21 Nisan

Acun Ilıcalı, bayram haftasından önce yarışmacılara birleşme partisi müjdesini verdi. Yarışmacıların aileleriyle iletişim kurabileceği özel bir hakkın da verileceğini belirtti. Takımların birleşeceği bu özel gecede, mavi ve kırmızı takımdaki yarışmacılar bireysel olarak şampiyonluk için yarışacaklar.

Takımlar Karışacak Mı?

Mavi ve kırmızı takımlardaki yarışmacı sayısının azalmasıyla birlikte finale doğru takımlar birleşiyor ve bireysel oyunlar başlıyor. Ancak Acun Ilıcalı, bu sene Survivor All Star'da takımların birleşeceği tarihi henüz açıklamadı. Birleşme partisinden sonra takımların karışması bekleniyor.

Survivor All Star birleşme partisi, heyecanla beklenen bir etkinlik olup, yarışmanın finale doğru gelişen dinamiklerini değiştirecek önemli bir adımı temsil ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —