Tarih: 18.11.2023 15:49

Taraftarlardan İlhan Palut’a Tepki: “John Mary’ye Garazın Ne?”

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor’ da gol yollarında yaşanan sıkıntıya rağmen geçen sezon devre arası transfer döneminde Japon liginden transfer edilen John Mary’ nin kadroya alınmamasına büyük tepki gösteriyor. Çaykur Rizespor taraftarları sezon başında Sparta Prag’ dan alınan Bulgar golcü Martin Minchev’ in 8 hafta kadroda oynamasına rağmen gol yada asist katkısı vermemesi, Adolfo Gaich’ in yine 8 haftada sadece 1 gol kaydetmesine rağmen hala bu oyuncuların oynatılmasına tepki gösteriyor.

Çaykur Rizespor taraftarları sosyal medya hesaplarından, “Geçen yıl şampiyonluğumuzda attığı gollerle büyük katkısı olan John Mary, bu sezon ilk 2 haftada oynadı, 1 gol,1 asist üretti. İlhan Palut golcü diye 2 Anadol otomobil getirdi. Şimdi John Mary’i oynatırsa getirdiği golcülerin ne kadar kalas olduğu ortaya çıkacak. Bu nedenle hoca John Mary’ i oynatmıyor” dediler.

Çaykur Rizespor taraftarları İlhan Palut’ un John Mary’ e karşı bir garazının olduğunu dile getirerek, “John Mary bu sezon gelen 2 golcüden çok daha kaliteli. Buna rağmen İlhan Palut John Mary’ ı oynatmıyorsa bu oyuncuya karşı bir tutumu var. Hoca bu inadından vazgeçmez se kendi kuyusunu kazar” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —