Tarih: 13.03.2024 21:41

Taş Kağıt Makas 3. Bölüm Heyecanı Dorukta! Taş Kağıt Makas 3. Bölüm İzle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, 3. bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitledi. 13 Mart Çarşamba günü yayınlanan bölümde heyecan ve gerilim tavan yaptı.

Bölüm Özeti:

Umut, babası Rıza'nın Büşra'nın katil zanlısı olarak tutuklanmasıyla sarsıldı. Babasını kurtarmak için çaresiz arayışlara giren Umut, son umudu olarak Harun Yakar'a başvurdu. Harun'u babasının davasını almaya ikna edebilecek mi?

Fecir Emirkıran ise Harun'un peşini bırakmıyor. İki güçlü karakter arasındaki mücadele ikinci bölümde de devam ediyor. Harun, Fecir'e karşı bu sefer ne gibi adımlar atacak?

Bölüm Yorumları:

Taş Kağıt Makas'ın 3. bölümü, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Heyecan dolu sahneler ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen bölüm, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Bölümü İzlemek İçin:

Taş Kağıt Makas'ın 3. bölümünü https://www.kanald.com.tr/ adresinden veya https://www.youtube.com/channel/UCFoe1tg8MuHjRzmqXtV816A kanalından izleyebilirsiniz.

Oyuncu Kadrosu:

Dizinin başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sonraki Bölüm:

Taş Kağıt Makas'ın 4. bölümü 20 Mart Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanacak.

Taş Kağıt Makas'ı Kaçırmayın!

Heyecan ve gerilimin doruk noktasına ulaştığı Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümlerini kaçırmamak için Kanal D'yi takipte kalın.

TAŞ KAĞIT MAKAS İLK BÖLÜM İZLE

Taş Kağıt Makas dizisinin Kanal D'de 5 Mart 2024 Çarşamba günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

TAŞ KAĞIT MAKAS 3. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —