Tarih: 04.06.2023 11:26

TEB Bankası Müşterilere 2.000 TL Değerinde Hediye Çeki Kazandıracak!

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda artan ekonomik dengesizlik nedeniyle birçok ürün ve hizmete zam gelmesi, vatandaşların indirim fırsatlarını yakından takip etmesine neden oluyor. Bu bağlamda TEB Bankası, müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya düzenledi. CEPTETEB Mobil'den alınacak özel davet koduyla arkadaşlarını TEB müşterisi yapacak olan kişilere, toplamda 2.000 TL'ye kadar Migros Hediye Çeki kazanma şansı sunuluyor. Üstelik davet edilen arkadaşlar, internet faturası için otomatik talimat verirse 100 TL nakit iade kazanma fırsatına da sahip olacaklar.

Kampanya detaylarına göre başvurular, 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılabilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, CEPTETEB Mobil uygulamasından alacakları kişiye özel davet kodunu kullanarak arkadaşlarını TEB müşterisi yapmalı. Davet kodu, CEPTETEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB Mobil'den kampanyalar sayfasından alınabilecek.

Müşteriler, kampanya dahilinde toplamda 10 davet kodu kullanma hakkına sahip olacaklar. Bir daveti kabul eden kişiden 200 TL, 10 kişiden ise 2.000 TL tutarında Migros hediye çeki kazanma şansına sahip olacaklar. Kazanılan hediye çekleri sadece Migros internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecek ve alışverişlerde 200 TL indirim sağlayacak. Ancak indirim, elektronik ve altın kategorilerinde geçerli olmayacak.

Hediye çekleri, 30 Haziran tarihinden sonra alışverişlerde kullanılamayacak ve minimum 200 TL tutarında alışveriş sepeti oluşturulduğunda indirimden faydalanılabilecek. İndirim kodu tek kullanımlık olup, bölünemeyecek.

Siz de TEB Bankası'nın bu avantajlı kampanyasından faydalanmak isterseniz, CEPTETEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB Mobil'e giriş yaparak hemen davet kodunuzu oluşturabilir ve çevrenizdeki kişileri TEB müşterisi yaparak hem siz hem de davet ettiğiniz kişi özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ekonomik zorluklarla boğuştuğumuz bu dönemde, bu fırsatı kaçırmamak için acele edin!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —