Tarih: 08.10.2023 16:08

Teşkilat Yeni Sezon Tanıtımı yayınlandı! Teşkilat ne zaman başlıyor?

Facebook Twitter Linked-in

Teşkilat'ın yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı, diziyi takip eden seyirci tarafından merak ediliyor. TRT 1'de 4. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan, Tims&B'nin istihbarat dizisi Teşkilat, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teşkilat yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı. Peki Teşkilat ne zaman başlıyor? İşte Teşlikat dizisinin 4. sezon tarihi ile ilgili son gelişmeler


TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 4. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Teşkilat'ın yeni sezondan ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Teşkilat, yeni sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Peki Teşkilat ne zaman başlıyor? İşte 4. sezondan ilk fragman

Teşlikat dizisinin 4. sezon tarihi ile ilgili araştırmalar sürerken beklenen tanıtım seyirciyle buluştu.

TEŞKİLAT YENİ SEZON TANITIMI
 

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılı operasyonlarını konu alan dizi, pazar günleri yeni bölümleri ile saat 20.00'de ekrana geliyor.

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?
 

Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin ekim ayı sonunda ekranlara dönmesi bekleniyor.

TRT1'in sevilen dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor.

TEŞKİLAT DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği fenomen diziye son olarak başarılı oyuncu Tuğçe Açıkgöz'ün de katılmasıyla oyuncu kadrosu genişledi.

Reyting rekorları kıran 'Teşkilat' dizisinin yeni sezonuna yeni oyuncular dahil oldu. Deniz Baysal diziden ayrılırken, yeni sezonda diziye 2 kadın oyuncu dahil oldu. Aybüke Pusat ve Tuğçe Açıkgöz, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Teşkilat dizisine katıldı.

 

Teşkilat dizisinin kadrosuna Ceyhun Mengiroğlu katıldı. Mengiroğlu, Neslihan'ın kardeşi Cihangir'i oynayacak. Cihangir babası Çetin'in karşı çıkmasına rağmen istihbaratçı olmuştur. Burak Arlıer'in yönettiği dizide Neslihan'ın nişanlısı Gökhan'ı ise İlker Kızmaz oynayacak.

TRT'nin fenomen dizisine Sarp Levendoğlu Pehlivan İbrahim karakterine hayat verecek. Sevilen diziye geçtiğimiz sezon katılan son isim ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde alpaslan Çakırbeyli karakterine hayat veren Yunus Emre Yıldırımer olmuştu. Yunus Emre Yıldırımer Teşkilat'ta Korkut karakterini canlandırıyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —