Tarih: 06.07.2023 21:51

Threads hesabı nasıl silinir? Hesap kapatma nasıl yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

Instagram tarafından çıkarılan yeni uygulama Threads hesap açan kişiler bu kez de gizlilik politikası sebebiyle hesaplarını tekrar silmenin yollarını arıyorlar. Threads uygulaması dünya çapınya yirmi dört saat tamamlanmadan milyonlarca üyeye sahip oldu. Peki Instagram Threads hesabı nasıl silinir? Hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? 

Intagram tarafından yeni uygulama piyasaya sürüldü. 6 Temmuz tarihinde açılan yeni uygulama dünyada büyük ilgiyle karşılandı. İlk günden milyonlarca üye sayısına ulaşan bu uygulama Twitter'a rakip geliyor dedirtti. Threads'ta gizlilik politikası ile ilgili bazı soru işaretleri sebebiyle kullanıcılar hesaplarını kapatmak için harekete geçti.

Threads hesabının nasıl kapatılacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için Threads hesabının nasıl kapatıldığını tek tek açıkladık.

INTAGRAM THREADS NASIL KAPATILIYOR?

Threads hesabı açanlar adeta pişman oldu. Threads profilini silmenin ya da kapatmanın iki yolunun bulunduğu açıklandı. İşte bu iki yol şu şekilde işlemektedir;

 

Instagram hesabınızı silmek için yapmanız gereken eğer iOS kullanıcısı iseniz Ayarlar kısmından dirket Hesap Sil kısmından hesabı silebilirsiniz. Diğer kullanıcılar ise hesap silme linkine tıklamak zorundadır. Daha sonra ise Kullanıcı Adı ve şifre bilgisi yazarak hesabı neden silmek istediğinizi açıklıyorsunuz. İşlemi tamamlamak için Hesabı Sil kısmına tıklamanız yeterli oluyor. 

En güncel haberlerden ve teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —