Tarih: 01.10.2024 14:02

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayında Sanat Dolu Etkinliklerle Geliyor!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında düzenleyeceği çeşitli kültür ve sanat etkinlikleriyle şehri sanatla buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Şehrimizin zengin kültürel mirasına ve sanatına olan tutkusunu daha da ileri taşımayı amaçlıyoruz” diyerek bu sezonun önemine vurgu yaptı.

Etkinlikler, söyleşilerden tiyatro oyunlarına, sergilere ve spor sohbetlerine kadar geniş bir yelpazede sunulacak. 2 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde başlayacak program, Ahmet Turgut’un “Gönül Başkentimiz Kudüs” konulu söyleşisiyle açılacak. Ardından 3 Ekim’de Serdar Tuncer’in “Gönle Düşenler” adlı programı gerçekleşecek.

Tiyatro severler için de zengin bir program hazırlandı. 4 Ekim’de saat 20.00’de yetişkinlere yönelik “Tatlı ve Öfkeli” adlı tek perdelik komedi sahnelenecek. Çocuklar içinse 5 Ekim’de “Tospik’in Hikayesi” ve 6 Ekim’de “Harika Şapka” adlı oyunlar sunulacak.

Ayrıca, 10 Ekim’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde “Dualı Sultan Gömlekleri ile Geleneksel Türk Sanatları” sergisi açılacak ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Onay Şahin konser verecek.

Başkan Genç, bu etkinliklerin toplumsal gelişim için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Her bir etkinliğimiz, hemşehrilerimizin bir araya gelmesini ve kültürel paylaşımda bulunmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu sezon, halkımızla birlikte daha güzel anılara, keşiflere ve deneyimlere imza atmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonlu sanatseverler, zengin programı kaçırmamak için etkinlik takvimini takip etmeye davet ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —