Tarih: 26.06.2024 10:07

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yayla Yollarında Sorunlara Neşter Vuruyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Ahmet Metin Genç, vatandaşların ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlamaları için durmadan çalıştıklarını belirterek, “Ekiplerimiz, etkin ve yoğun çalışmalarla mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde yoğun karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yolculuk esnasında herhangi bir sorun yaşamaması ve olası aksaklıkları önlemek amacıyla seferber olan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal yol ağlarının tamamını kardan temizliyor. Bu kapsamda, Çaykara ilçesi Demirkapı Mahallesi Bayburt bağlantı yolunda kapsamlı bir karla mücadele çalışması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamanın öncelikleri arasında olduğunu vurgulayarak, “Ekip arkadaşlarımız, yaptıkları etkin ve yoğun mücadeleyle mağduriyet yaşanmasının önüne geçiyor. Özellikle mayıs ve haziran aylarının yaylalara göç mevsimi olması dolayısıyla bizim için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle mayıs ve haziran ayı boyunca dur durak bilmeden ekiplerimiz çalıştı, rahat ulaşım sağlanması için seferber oldular. Şehrimizin her noktasında nerede bir ihtiyaç varsa orada olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza güvenli yolculuklar diliyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —