Tarih: 09.11.2023 14:11

Trabzon'da JASAT Dedektifleri Hırsızlık Olaylarını Aydınlattı: 13 Şüpheli Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan koordineli çalışmalar sonucunda 5 ayrı olayın failleri tespit edilerek 13 şüpheli yakalandı.

Saha operasyonları kapsamında, 18 Ekim 2023 tarihinde Maçka İlçesi Başarlı Mahallesinde gerçekleşen Motorlu Araç Hırsızlığı, 22 Ekim 2023 tarihinde Araklı İlçesi Yassıkaya Mahallesinde yaşanan Motorlu Araç Hırsızlığı, aynı zamanda 30 Ekim 2023 tarihinde Akçaabat İlçesi Ortaköy Mahallesinde meydana gelen evden para ve ziynet eşyalarının çalınması olayı, 31 Ekim 2023 tarihinde Akçaabat İlçesi Dörtyol Mahallesinde Ev eşyalarının çalınması olayı ve 07.11.2023 tarihinde Tonya İlçesi Kalınçam Mahallesinde meydana gelen demir köprü direklerinin çalınması olayının failleri belirlendi.

Operasyonlar sonucunda yakalanan 13 şüpheli ile birlikte, çalınan 2 adet motorsiklet, 2 adet köprü için kullanılan demir direk, muhtelif bakır mutfak eşyası, beyaz eşya ve halı ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Bir şüphelinin elinde bulunan 210 euro, 40 dolar döviz ve yarım cumhuriyet altının, bozdurularak harcandığı tespit edildi. Bozdurma işlemini yapan işyeri ise hırsızlık malı satın almaktan dolayı adli işleme tabi tutuldu.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT dedektiflerinin başarılı operasyonları, kentteki hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı bir etki yaratırken, vatandaşların da güvenliğine katkı sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —