Tarih: 11.01.2024 19:39

Trabzonspor Samsunspor canlı nereden izlenir? Kralbozguncu

Facebook Twitter Linked-in

Trabzonspor Samsunspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Trabzonspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Trabzonspor Samsunspor'un maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Trabzonspor Samsunspor maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig heyecanı devam ediyor...

Süper Lig’in 16. hafta erteleme mücadelesinde Trabzonspor evinde Samsunspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Süper Lig’e geçtiğimiz sezon yükselen Samsunspor’da sezon devam ederken Markus Gisdol ile anlaşılmıştı. Tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesiyle çıkış yakalayan Samsunspor bu sezon oynadığı 18 karşılaşmada 18 puan topladı.

KARADENİZ DERBİSİNDE MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU!

Trendyol Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada Karagümrük’ü 1-0 mağlup etmeyi başaran Samsunspor’da eksikler can sıkıyor. Samsunspor'da Afrika Uluslar Kupası sebebiyle Olivier Ntcham, Nanu ve Kingsley Schindler forma giyemeyecek. Zeki Yavru’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

TRABZONSPOR SAMSUNSPOR MAÇI

Trabzonspor Samsunspor maçı saat 20:00'de beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Trabzonspor Samsunspor maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

TRABZONSPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —