Tarih: 12.10.2023 16:48

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sağkan, Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci'yi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan, beraberinde Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci ve bir heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi ziyaret etti.

Ziyarette, Bayburt'un tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi veren Başkan Pekmezci, Barolar Birliği Başkanı Sağkan'ı Bayburt ve Bayburt Belediyesi'nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sağkan ise, Başkan Pekmezci'ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Sağkan, Bayburt'un tarihi ve kültürel zenginliklerinin korunması ve geliştirilmesi için Belediye Başkanlığının yürüttüğü çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, Başkan Pekmezci ve Başkan Sağkan birbirlerine plaket takdim etti.

Ziyarette neler konuşuldu?

Ziyarette, Türkiye Barolar Birliği'nin çalışmaları ve Bayburt'un hukuk alanındaki ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Pekmezci, Türkiye Barolar Birliği'nin hukukun üstünlüğünün korunması ve geliştirilmesi için yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu belirterek, bu çalışmaların Bayburt'ta da takipçisi olacaklarını söyledi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sağkan ise, Bayburt'un hukuk alanındaki ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. Sağkan, Bayburt Barosu'nun çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, Baro'nun çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.

Ziyaret, iki kurumun işbirliğinin geliştirilmesine katkı sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —