Tarih: 10.02.2024 09:43

Türkiye Erzurum’u konuşacak

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur ittifakı İspir’de MHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında buluştu. İspirlilere seslenen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum’da Mehmet’e İspir’de Ahmet’e oy verin, İspir hak ettiği  hizmetlere ulaşsın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İspir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkan Vekili Mevlüt Doğan, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mevlüt Özcan, AK Parti yönetim kurulu üyesi Mustafa Akarsu, AK Parti kadın kolları, MHP il yönetim kurulu üyeleri, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’ü ilçe girişinde sayısı yüzleri bulan bir araç konvoyu karşılandı. Heyet önce ilçe halkı ile cuma namazını kıldı ardından SKM açılışına geçti.

Halk oyunları gösterilerinin ardından kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir için yapılan çalışmaları anlattı. Seçimlerde yalnızca İspir’de değil, Türkiye’nin dört bir yanında çalıştıklarını belirten Başkan Sekmen, “ Oylarımızı kullanırken buna dikkat etmenizi istiyorum. Bugüne kadar Cumhur İttifakı olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Dün deselerdi ki ‘İspir’e doğalgaz gelecek, asfaltlar tamamlanacak, köye ulaşmayan yol kalmayacak, suyu akmayan nokta kalmayacak’  böyle bir şey olur mu, denirdi. Şuan bakıldığında İspir, bir şehir konumuna geldi. Bazı eksik hizmetlerimiz var yakın zamanda Ahmet kardeşimle beraber el ele vererek doğalgazı olmayan yerlere de doğalgazı ulaştıracağız” dedi.

Türkiye Erzurum’u konuşacak

İspir ve Pazaryolu ilçelerinde alınacak sonuçlarla Türkiye’nin Erzurum’u konuşacağını dile getiren Sekmen, “Öyle bir netice alacağız ki Türkiye Erzurum’u konuşacak. Biz Erzurum’u sadece belediye hizmetleriyle değil turizmle, tarımla, sanayi ile buluşturacağız. Çünkü bizim başımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli var. Derler ki bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu iki lider el ele verdi. Gerek ülkemizde gerek Azerbaycan’da, Libya’da, Akdeniz’de, Suriye’de destanlar yazıyoruz. Ülkemiz gösterdiği varlığı ile dünyanın gerçekten beşten büyük olduğunu ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

“Erzurum’da Mehmet, İspir’de Ahmet”

Çalışmalarına el ve gönül birliğiyle devam edeceklerini kaydeden Mehmet Sekmen, “Süreç boyunca elbette sıkıntılarımız, eksiklerimiz var ama bilelim ki sadece ülkemizde sorunlar yaşanmıyor. Güçlü olur, el ele verirsek bunlar geride kalacak. Bu süreç içerisinde biz şöyle bir slogan geliştirdik: “Erzurum’da Mehmet, İspir’de Ahmet. Cumhur İttifakı, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” dedi.

55. yılımızı kutluyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Dünya’ya yön veren bir ülke haline gelindiğini ifade eden Erzurum MHP İl Başkanı Adem Yurdagül ise konuşmasına “Daha düne kadar haritada bizi parmakla gösterenlere ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek beş parmağımızı da haritanın ortasına basarak Türkiye Cumhuriyetinin dünyaya yön veren bir ülke olduğunu gösterdik. İttifakımıza zarar vermek isteyen kişiler ve oluşumlar olacaktır. Bizler 55. yılımızı kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak herkes bilsin ki sözleşme partisi niteliği taşıyan oluşumlar ve adayları sadece kendilerine ve İspire zarar vereceklerdir. Ben inanıyorum ki yüreği kavi, insanı mert İspir, bu yapılanlara geçit vermeyecektir. İspir Cumhur İttifakını yeniden göreve getirecektir” diye konuştu.

“Zilleti 31 Martta sandığa gömeceğiz”

İspir’de Cumhur İttifakı olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Yurdagül, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının bir paydaşı olmaktan gurur duyuyoruz. İspir’de sağ omzumuza Büyükşehir Belediye Başkanımızı alarak sol omzumuza ise Cumhur İttifakımızın İspir Belediye Başkan adayını alarak sıkılmadık el bırakmayacağız. Kapı kapı dolaşarak zilleti 31 Martta sandığa gömerek Cumhur İttifakını da zaferle sonuçlandıracağız. Sizler var olduğunuz sürece bu ezanlar dinmeyecek, bu bayrak inmeyecek, vatan toprakları bölünmeyecek. Var olasın İspir” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara günün anlamına binaen plaket takdim edildi. Ardından okunan dualarla Milliyetçi Hareket Partisi İspir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ile birlikte ilçede gezerek vatandaşları selamladı.




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —