Tarih: 18.05.2023 16:29

Uraz Kaygılaroğlu: Bu diyetle 140 kilodan 76 kiloya düştü! İşte sırrı...

Facebook Twitter Linked-in

20'li yaşlarında 140 kilo olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sıkı bir diyetle yaklaşık olarak 70 kilo zayıfladı. Kaygılaroğlu zayıflama sırrını sevenleriyle paylaştı. Beslenmesine dikkat eden ve düzenli egzersiz yapan ünlü oyuncunun tığ gibi olmasının sırrı bakın neymiş...

İlk olarak 2008 yılında Es Es dizisiyle ekran karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yılında Pis Yedili isimli gençlik dizisinde adını duyurdu. Gençken 140 kilo olan ünlü oyuncu sıkı bir diyet ile yaklaşık olarak 70 kilo zayıfladı. Ege'nin Hamsisi, Yedi Güzel Adam, Baba Candır ve Arkak Sokaklar gibi birçok dizide rol alan Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek ile başrolü paylaştı ve Gediz rolüyle beğeni topladı. 

Netflix'te yayınlanan Cem Yılmaz yapımı Erşan Kuneri internet dizisindeki rolüyle adından söz ettiren ünlü isim Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş'ta Aslıhan Malbora, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade ile başrolü paylaştı. Ameliyatsız bir şekilde zayıflamanın formülünü veren Kaygılaroğlu nasıl zayıfladığını tek tek anlattıİşte Uraz Kaygılaroğlu'nu 140 kilodan 76 kiloya düşüren o diyet: Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su ile 1 bardak normal sıcaklıkta su tüketilmesi yönünde tavsiye veren ünlü oyuncu, günün ilk öğününde 2 dilim beyaz peynir ya da 1 yumurta yemelerini önerdi. Ayrıca 1 dilim peynir, bol çiğ sebze ve 2 ince dilim ekmek tüketilebileceğini söyleyen Kaygılaroğlu, kuşlukta ise 1 porsiyon taze meyve tüketilmesi gerektiğini vurguladı.Öğlen 2 ya da 3 köfte veya aynı miktarda et tüketilmesini tavsiye eden Kaygılaroğlu, 1 dilim ince ekmek ve salata tüketimine de dikkat çekti.İkindi için 2 dilim ekmek ve 1 beyaz peynir tüketilmesini söyleyen ünlü isim, akşam ise 2 su bardağı ayran ya da 1 su bardağı yoğurt, salata ve 1 dilim ekmek önerdi. Yapılan açıklamaya göre; gece ise isteğe bağlı olarak bir avuç badem, ceviz veya fındık tüketilebilir. Ünlü oyuncu son olarak su tüketiminin önemine vurgu yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —