Tarih: 20.10.2024 10:26

Vakfıkebir'de Hafızlık Eğitimi Tamamlayan Öğrenciler İçin Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından İcazet Merasimi Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan ve Reisü'l-Kurra Mustafa Demirkan'ın katılımıyla, Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Hafız Hasan Kaan Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "İcazet Merasimi" gerçekleştirildi. Etkinlik, Vakfıkebir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi.

Merasime Trabzon Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, İl Müftüsü Selami Aydın, Vakfıkebir Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Tonya Kaymakamı Adem Eser, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Mollaoğlu, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. İsa Onay, Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi Müdürü Hayati Doksanoğlu, ilçenin müftüleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merasimde hafızlık diploması alan öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmazken, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, bu önemli günün hafızların topluma kazandırılması açısından büyük bir adım olduğunu vurguladı. Etkinlik, yapılan dualar ve konuşmalarla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —