meritking kingroyal

Vali Pehlivan'dan gençlere ziyaret

Vali Pehlivan'dan gençlere ziyaret

Vali Pehlivan
GÜNCEL 23.05.2024 11:17:38 0

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silifke ilçesinde gençlerle bir araya gelerek, çeşitli konulara ilişkin duygu ve düşüncelerini, deneyimlerini paylaşarak, tavsiyelerde bulunup gençlerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Silifke İlçesi Kapızlı Tesisleri'nde gerçekleştirilen Akdeniz Gençliği Deniz Kampında projesi etkinliğine katıldı. Etkinlikte; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Akdeniz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Özgür Gözde, Akdeniz Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Daydaş da hazır bulundu.

Mersin Valiliği himayesinde Akdeniz Kaymakamlığı tarafından ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde gerçekleştirilen kamp programını ziyaret ederek gençleri sevinç ve heyecanına ortak olan Vali Pehlivan, geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu 'Genç Muhabbet' programını kapsamında gençlerle muhabbet etti, çeşitli hususlara ilişkin duygu ve düşüncelerini, deneyimlerini paylaştı, tavsiyelerde bulundu gençler tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Faaliyet hakkında açıklama yapan Vali Pehlivan, "Valiliğimizin himayesinde Akdeniz Kaymakamlığımız tarafından ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde yürütülmekte olan proje kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Silifke ilçemizde bulunan Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Akdeniz ilçemizdeki okullarda eğitimlerimi sürdüren gençlerimizin hem çeşitli başlıklarda bilgilendirici kurslar aldığı hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yaptığı kampı ziyaret ettik; sevinç ve mutluluklarına ortak olduk. Akdeniz İlçesi’nde ikamet eden ortaokul ve liselerde çağlarındaki genç ve çocukların sportif faaliyetler yapması, bağımlılıktan uzak durması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi, sosyalleşmesi amacıyla 14 Mayıs - 6 Haziran 2024 tarihleri arasında 2 gece 3 gündüz şeklinde 4 dönem halinde planlama yapılmış ve her kamp döneminde 150 öğrenci olacak şekilde toplamda 600 öğrencinin kampa katılması planlanmıştır” dedi.

Vali Pehlivan, program kapsamında gençlere yönelik birçok etkinliğin yapılacağını ifade ederek, "Program kapsamında öğrencilere kamp döneminde; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor faaliyetleri, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim faaliyetleri, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam eğitimleri ve İzcilik Federasyonu Mersin İl temsilciliği tarafından sosyal aktiviteler yapılmaktadır. Gençlerimize yönelik bu güzel projeyi hayata geçiren Akdeniz Kaymakamımız başta olmak üzere, emeği geçen bütün kurumlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum. Yaz boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himaye ve koordinasyonunda 81 vilayetten 50 binin üzerinde gencimizi misafir ettiğimiz Gençlik Kamplarımızda, Mersinli gençlerimizi de ağırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI


Haber Kaynak : DHA

Albayrak Holding'e Teşekkür: Coğrafi İşaretli Erzurum Kıtlama Şekeri Üretiminde Kaliteye Destek

Bayburt Valisi, Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıldönümünde Teşekkürlerini Sundu

Artvin Belediye Başkanı, Görele Belediye Başkanını Ziyaret Ederek Kafkasör Festivaline Davet Etti

Artvin Valiliği, Kurban Bayramı için Geniş Kapsamlı Tedbirler Alıyor!

Çocuklar İçin Rengarenk Oyun Bahçeleri Okullarda!

Arhavi'de Gazi ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Artvin'de Bayramda Emniyet Kemeri Bilinci Arttırılıyor: Yolculara Önemli Hatırlatma

Hopa TSO, Kurban Bayramı'nda Dayanışma ve Kardeşlik Mesajı Verdi

Artvin'de Öğrenciler Sevinçle Karne Aldı: Yaz Tatili Heyecanı Başladı!

Bayburt İl Müftüsü Vekili Törenle Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yılını Kutladı

Bayburt İl Müftülüğü ve TDV Kadın Kolları İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı: Bayram Hediyesi Dağıtıldı

Başkan Osman Nuri Ekim'den Kurban Bayramı Tebrik Mesajı

Reşit Sivrikaya Sezonu Futbol Turnuvası Şampiyonu Akçaabat Müftülük Spor Oldu

Öğrencilere Yaz Tatili Mesajı: Başkan Ekim ve Kaymakam Cankatar’dan Tavsiyeler

Sağlığına Kavuşan M.E.K, Karnesini Evde Teslim Aldı

  • Pazar 22.1 ° / 18.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 24.7 ° / 20.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.6 ° / 20.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Rize

16.06.2024

  • İMSAK 02:38
  • GÜNEŞ 04:38
  • ÖĞLE 12:24
  • İKİNDİ 16:24
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:50