Tarih: 07.09.2024 09:21

Vali Yılmaz, Düziçi'ndeki deprem konutlarını inceledi

Facebook Twitter Linked-in

Kamil ŞEKER/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi ilçesideki biten ve yapımı süren deprem konutlarını inceledi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşlar için Düziçi ilçesi Gökçayır köyünde ilk etabı tamamlanan ve ikinci etabı ise devam deprem konutlarını inceleyen Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, evlerine yerleşen vatandaşlarla da sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Yılmaz, "Düziçi ilçemizde Gökçayır 1'inci etap tamamen bitti, bütün işlemleri tamamlandı. Su sorunu vardı, site yönetimiyle ilgili eksiklikler, onlar da tamamlandı. Burada herhangi bir problem kalmadı. Hemşehrilerimize anahtarlarını verdik. Depremden etkilenen kıymetli hemşehrilerimiz, evlerine sorunsuz bir şekilde taşınabilecekler. Tamamladığımız konutlarımıza da vatandaşlarımızın taşınmasını sağlayacağız” dedi.

Evlerine yerleşen vatandaşlara ziyaretinde çocuklara hediyeler veren Vali Yılmaz'a Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, AFAD İl Müdürü Mehmet Alboğa ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk eşlik etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —