Tarih: 05.10.2024 12:21

Vali Yılmaz: Suçların aydınlatılma oranında yüzde 91’lik başarı sağlandı

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, eylül ayında meydana gelen asayiş suçlarında aydınlatılma oranında yüzde 91’lik başarı sağlandığını söyledi.

Vali Erdinç Yılmaz, 2024 yılı eylül ayında polis ve jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş ve güvenlik olayları konusunda açıklamalarda bulundu. Vali Erdinç Yılmaz, asayiş konusunda yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilerde, “2024 yılı eylül ayında ilimiz genelinde 1788 asayiş olayı meydana gelmiş, 1096 kişi yakalanmış, 71 kişi ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Meydana gelen 1788 olayın 1620’si aydınlatılmış olup, asayiş suçlarında aydınlatılma oranında yüzde 91’lik başarı sağlanmıştır" dedi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için kimseye fırsat vermeyeceklerini belirten Vali Erdinç Yılmaz, "Asayiş, uyuşturucu, kaçakçılık, düzensiz göçmen ve terör konuları başta olmak üzere her türlü suç, organize oluşumlar ve terör örgütleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de sokaklarımızın ve evlerimizin huzurunu sağlamaya yönelik faaliyetler yapmaya devam edecek, şehrimizin huzurunu bozmaya yönelik kimseye fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —