Tarih: 20.04.2024 14:46

Vali Baydal Fındıklı Gençlik Kampı'nda gençlerle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valiliği'nin himayesinde Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Fındıklı Gençlik Kampında, Sezai Karakoç’un “Yitik Cennet” kitabı üzerine kamp etkinliği düzenlendi.

Valimiz İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yusuf Yılmaz ve Fındıklı Kaymakamı Murat Çürük ile birlikte, heyecan verici bir atmosferde gerçekleşen kampın açılış programına katılarak gençlerle sıcak bir söyleşi gerçekleştirdi. Gençlerin heyecanı ve meraklarıyla dolu sorularını ilgiyle dinleyen Vali Baydaş ve Rektör Yılmaz, onların talep ve isteklerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundurlar. Bu etkileşim dolu söyleşi, gençlerin düşüncelerini ve fikirlerini paylaşma fırsatı buldukları keyifli bir ortam oluşturdu.

3 gün sürecek kampta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde okuyan 78 Erkek öğrenci Sezai Karakoç’un “Yitik Cennet” kitabı üzerine okumalar ve tartışmalar yapacak. Kitap tahlili ve tartışmaları gerçekleştirecekler. Kampın sonunda ise sınav yapılarak dereceye giren öğrencilere hediyeler verilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —