Tarih: 22.09.2023 13:28

Yeşilay Rize Şubesi'nden hasta çocuklara moral ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilay Rize Şubesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları servisinde tedavi görmekte olan hasta çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Yeşilay Rize Şubesi Başkanı Mustafa Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri, hasta çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocuklara Yeşilay'ın çeşitli hediyeleri takdim edildi.

Yeşilay Rize Şubesi Başkanı Mustafa Yazıcı, "Hasta çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırmak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bizler de geçmişte benzer hastalıklarla mücadele etmiş kişiler olarak onların yaşadıklarını anlıyoruz. Onlara moral ve destek olmak bizim için çok önemli. Bu ziyaretimizle onlara bir nebze olsun yardımcı olabilmişsek ne mutlu bize." dedi.

Hasta çocuklar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay üyelerine teşekkür etti.

Hasta çocuklara sürpriz hediyeler

Yeşilay Rize Şubesi'nin ziyareti sırasında çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Bu hediyeler arasında Yeşilay'ın ürettiği oyuncaklar, boyama kitapları, kırtasiye malzemeleri ve sağlıklı atıştırmalıklar yer aldı.

Çocuklar, hediyeleri çok beğendiklerini belirterek, Yeşilay'a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —