Tarih: 09.12.2023 09:31

YÖK Üyesi Karaman, KTÜ Rektörü Çuvalcı'yı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KTÜ) ziyaret eden Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, yükseköğretim kurumlarının başarıları noktasında ortak bilinç ile hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Üniversiteler arası sürdürülebilir iş birlikleri ve KTÜ'nün de aralarında yer aldığı Araştırma Üniversiteleri tarafından uygulamaya konan projeler de gündeme geldi.

Ziyarette, KTÜ'nün mevcut durumu ve gelecek planları hakkında bilgi veren Rektör Çuvalcı, "KTÜ, Türkiye'nin en köklü ve en başarılı üniversitelerinden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu kapsamda, YÖK ile işbirliğimizi her alanda güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

YÖK Üyesi Karaman ise, "KTÜ, ülkemizin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine önemli katkılar sağlayan bir üniversitedir. Rektör Çuvalcı ve ekibinin çalışmaları ile üniversitenin başarılarının daha da artacağına inanıyorum" diye konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —