Tarih: 15.02.2024 12:19

Yomralı Melike Şahin Trabzon Şampiyonu Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Yomra Belediyesi, Wushu Kungfu il seçmelerinde gençler 60 kg kadınlar kategorisinde Trabzon İl Şampiyonu olan Hacı Hakkı Çalık İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Şahin ve Antrenörü Yavuz Selim Kazancı'yı makamında ağırladı.

Başkan Mustafa Bıyık, Melike'yi başarısından dolayı tebrik ederek, "Melike, Yomra'mızın gururu oldu. Kendisini Trabzon Şampiyonu olarak görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Mayıs ayında Sakarya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da Melike'ye başarılar diliyorum. Kendisinin milli takıma seçilerek ülkemizi uluslararası turnuvalarda temsil etmesini de arzu ediyoruz." dedi.

Melike Şahin ise, "Başarımdan dolayı beni tebrik eden Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık'a teşekkür ederim. Türkiye Şampiyonası'nda da Trabzon'u ve Yomra'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Ziyarette, Antrenör Yavuz Selim Kazancı da Melike'nin disiplinli ve azimli bir sporcu olduğunu belirterek, "Melike'nin Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —