Tarih: 25.08.2023 21:05

Zafer Partisi'nden Rize'ye Destek: "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız"

Facebook Twitter Linked-in

Rize ilinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel felaketi sonrasında, siyasi partiler de dayanışma mesajlarıyla vatandaşların yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. Zafer Partisi Rize İl Teşkilatı, felaketin etkilediği bölgeler için birlik ve beraberlik mesajı yayımladı.

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Baş Danışmanı Gökhan Akyıldız, yaptığı açıklamada, "Rize’de etkili olan yoğun yağışlar neticesinde başta Güneysu ve Çayeli ilçemiz olmak üzere yoğun yağış ve sel baskınları sebebiyle hayatı olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi. Akyıldız, partisinin Rize il teşkilatının her zaman Rizeli hemşerilerin yanında olduğunu vurgulayarak, "Yaralarımızı hep birlikte saracağız" sözleriyle dayanışma ve birlik mesajı verdi.

Felaketin ardından bölgede yaşanan zorlukların farkında olduklarını belirten Akyıldız, "Zafer Partisi Rize il Teşkilatı olarak, her zaman Rizeli hemşerilerimizin yanındayız. Birlik ve beraberlik içinde, bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Rize'nin gücü, dayanışmasıyla birleştiğinde her zorluğun üstesinden gelecektir" şeklinde konuştu.

Rize ilindeki sel felaketi sonrasında bölge halkının dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğunu belirten Akyıldız, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşların el birliğiyle felaketzedelere yardım ettiğini ifade etti. Ayrıca, felaketin yaşandığı bölgelere yardım malzemeleri ve gıda takviyeleri gönderildiğini de belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —