Tarih: 20.10.2023 13:03

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca 14. Vuslat Yıldönümünde Anılacak

Facebook Twitter Linked-in

Rize ilinin tanınmış din âlimlerinden ve il vaizlerinden biri olan merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, vefatının 14. yıl dönümünde anılacak. Rize İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları'nın kurucusu olan Hoca Efendi, gönül insanı olarak biliniyor.

Program Detayları:

Anma programı yarın, 21 Ekim Cumartesi günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Program, Hoca Efendi'nin kabrinin bulunduğu Güneysu ilçesi Başaran Köyü'nde, yani Zavendik'te gerçekleşecek.

Destek Veren Kurumlar:

Bu anlamlı etkinlik, Rize İl Müftülüğü, Rize Belediyesi ve Güneysu Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşecek. Programa, bölge halkı ve tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca, İslam dinini öğretme ve yayma amacıyla Rize İrşad Vakfı ve Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları'nı kurarak önemli bir hizmet sunmuştu. Onun öğreti ve vasiyetleri, Rize ve çevresinde hala canlı bir şekilde yaşatılmaya devam ediyor.

Bu özel anma programı, Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca'nın hayatını ve hizmetlerini anma, dua etme ve onun manevi mirasını yaşatma amacı taşıyor. Katılımcılar, Hoca Efendi'nin hatırasını saygı ve sevgiyle anacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —