Tarih: 06.06.2023 16:11

Ziraat Bankası'ndan 100.000 TL'ye varan faizsiz kredi!

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Bankası, ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşlara destek olmak amacıyla faizsiz kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, başvuruları kabul edilen ihtiyaç sahiplerine 100.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı sunulacak ve geri ödemeler 12 ay ertelenebilecek.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, enflasyon ve geçim sıkıntısı gibi sorunlarla mücadele eden vatandaşlara umut oldu. Faizsiz kredi kampanyasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine finansal destek sağlanacak. Başvuru yapan vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı sunulacak. Bununla birlikte, geri ödemelerini 12 ay erteleyebilecekler.

Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların belirli şartları sağlamaları gerekmektedir. Başvuruların kabul edileceği son tarih ise 2024 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi.

Ziraat Bankası'nın başlattığı bu kredi kampanyası, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşları da ilgilendirmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle duyurulan projede, Ziraat Bankası, köylerine dönerek tarım ve hayvancılıkla uğraşan kişilere faizsiz kredi imkânı sunmaktadır. Üreticilerin belirli şartları sağlamaları durumunda kredi faizi alınmayacaktır.

Başvuru yapmak için en az 18 yaşında olmak, faal bir şekilde küçükbaş hayvancılıkla uğraşıyor olmak ya da önce uğraşmış olmak, proje kapsamında belirlenmiş olan yerde ikamet etmek, hayvancılık yapmaya elverişli bir barınağa sahip olmak, hayvanları otlatabileceği bir alana sahip olmak, hayvanların yem ihtiyacının en az yarısını yetiştirebilecek durumda olmak, belirlenen ırklardaki hayvanlardan en az 100 başa sahip olmak ve kredi süresince 100 başın altına düşmemek, sahip olunan hayvanların kayıtlarını güncel tutmak gerekmektedir.

Başvurular için il ya da ilçe Tarım ve Orman Genel Müdürlüklerine başvurulabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —