Şahane Hayatım 13. Bölüm 1. Fragmanı izle

Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da, Yeşilay tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi.
Trabzon'da fındıkta hastalık ve zararlıları ile mücadele toplantıları sürüyor Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından fındıkta hastalık ve zararlıları ile mücadele kapsamında "İMECE-2024" adı toplantı gerçekleştirildi.
"Geleceğin İşleri Akademisi" kursiyerleri Ankara'daki firmaları ziyaret etti KTÜ ortaklaşa yürüttüğü "Geleceğin İşleri Akademisi (Future Skills Academy)" projesi kapsamında eğitim alan kursiyerler, Ankara'da ileri teknoloji konusunda çalışmalar yapan kurumları ve firmaları ziyaret etti.
Trabzon'da "11. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi Trabzon'da "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla "11. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi.
Bakan Uraloğlu, 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'nda ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da Yeşilay ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen 11'inci Yeşilay Bisiklet Turu'na katıldı, bir süre bisiklet kullandı.