Berkay Hardal'ın eşi Dilan Telkök kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Son dakika… Geçtiğimiz günlerde Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Dilan Telkök’ün hayatı merak konusu oldu. Peki Dilan Telkök kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Berkay Hardal
MAGAZİN 9.04.2024 14:09:00 0

Geçtiğimiz günlerde Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Dilan Telkök, Star TV'de yayınlanan "Güvercin" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kariyerindeki bu yeni adımıyla dikkatleri üzerine çeken Telkök, oyunculuk yeteneğiyle izleyicilerden tam not alıyor. Dilan Telkök, daha önce "Muhteşem Yüzyıl" ve "Halka" gibi sevilen dizilerde başarılı performanslar sergilemiştir. Şimdi ise "Güvercin" dizisinde Betül karakterine hayat vermektedir. Oyunculuğuyla dikkat çeken Telkök, kariyerindeki yeni döneme hızlı bir başlangıç yapmıştır.

Dilan Telkök'ün oyunculuk kariyerindeki başarıları ve özel hayatındaki gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Evlilikle birlikte yeni bir döneme adım atan Telkök, oyunculuğundaki başarısını Güvercin dizisiyle bir kez daha kanıtlıyor. Dilan Telkök, hem kariyerindeki başarılarıyla hem de özel hayatındaki gelişmelerle gündemde kalmaya devam ediyor. "Güvercin" dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not alan Telkök'ün kariyerindeki gelecek adımları merakla bekleniyor.

DİLAN TELKÖK KİMDİR?

Dilan Telkök, 1995 yılı 16 Eylülde Sakarya’da dünyaya geldi. 6 yaşındayken ailesiyle birlikte Hollanda’ya taşındı. Hollanda’da kısa bir dönem yaşadı ve daha sonra eğitimini Belçika’da sürdürdü. Belçika vatandaşlığı da alan Telkök, Hollanda ve Belçika’da ilk ve orta öğretimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaptı.

Dilan Telkök, Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimine başladı ve o esnada oyunculuk dersleri almaya başladı. Dilan Telkök, iyi derecede İngilizce, Flamenkçe ve orta seviyede ise Almanca bilmektedir. Telkök, oyunculuk kariyerine ilk kez 2015’te “Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisindeki "Elif" karakteriyle başlamıştır. Sonrasında "Evlat Kokusu" dizisinde oynamıştır. Dilan Telkök, daha sonra "Nerdesin Birader" dizisinde "Ece" karakterini canlandırmıştır.  Ardından 2019’da TRT'de yayımlanan "Halka" dizisinde "İrem" karakterine ve yine aynı sene "Güvercin" dizisinde "Betül" karakterine hayat vermiştir.

DİLAN TELKÖK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

8. Gün (Demet, 2018-2021)

Güvercin (Betül, 2019-2020)

Halka (İrem, 2018)

Nerdesin Birader? (Ece, 2017)

Meryem (Ela, 2017)

Evlat Kokusu (Cemre, 2017)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Elif Hanım, 2017)

DİLAN TELKÖK’ÜN EŞİ BERKAY HARDAL KİMDİR?

Dilan Telkök'ün eşi Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 yılında Istanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Manisa Akhisarlı olan Hardal, oyunculuk eğitimini Ümit Çırak'tan almıştır. Berkay Hardal, oyunculuk kariyerine, Star Tv'de yayınlanan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı "İstanbullu Gelin" dizisiyle başlamıştır. İlk kez kamera önü oyunculuğu yapan Hardal, oyunculuk becerisiyle çok beğenilmiş ve dikkatleri çekmiştir.

Berkay Hardal'ın burcu Akrep ve boyu ise 1.78 cm'dir. Tek çocuk olan Hardal, çocukluğunda hep futbolcu olmak istedi ve 3 yıl Fenerbahçe spor kulübünde alt yapıda oynadı. Berkay Hardal'ın babası da Beşiktaş spor kulübünde kalecilik yapmıştır.

Berkay Hardal; lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Ekonometri Bölümünde tamamlamış ve 2019 yılında Dilan Telkök ile dünya evine girmiştir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Artvin'deki şenlikte yazarlarla bir araya gelen çocuklar, kendi hikayelerini de tanıttı

Artvin'de Yeni Bir Boks Spor Kulübü Açıldı!

Trabzon'da silahla yaralama olayına ilişkin 4 şüpheli tutuklandı

Akçaabat'ta "Karayolu Trafik Güvenliği Haftası" etkinliği düzenlendi

Trabzon'da "24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" çeşitli etkinliklerle devam etti

Araklı Belediye Başkanı Çebi, muhtarlarla bir araya geldi

Trabzon'da anasınıfı öğrencilerine yönelik şenlik düzenlendi

Trabzon'da lise öğrencilerinden oluşan ragbi takımının hedefi Türkiye şampiyonluğu

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, kazada yaralanan kediyi sahiplendi

Otomobil, kaldırıma çıkıp dükkanlara çarptı; iş yeri sahipleri son anda kurtuldu

Asırlık araçla dünya turuna çıkan Avustralyalı çift, Trabzon'a ulaştı

Artvin'de kursiyerler söküntü ip ve atık kumaşları kilime dönüştürüyor

Çaykara'da öğretmenlere temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Trabzon'da "Mankurt" adlı oyun sahnelendi

Trabzon'da bir iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

  • Cuma 18 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.9 ° / 13.5 ° false
  • Pazar 14.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00

Rize

10.05.2024

  • İMSAK 03:14
  • GÜNEŞ 04:58
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:13
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 21:07