Tarih: 24.10.2024 17:41

Köseoğlu: "Haksızlığa Tahammülümüz Yok, Üyelerimizin Yanındayız"

Facebook Twitter Linked-in

Köseoğlu, eğitim çalışanlarının yaşadığı sorunları dinleyerek, haksızlık karşısında sendikalarının her zaman üyelerinin yanında olacağını vurguladı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Rize İl Başkanı Murat Köseoğlu, yaptığı açıklamada, tüm imkanlarıyla üyelerinin yanında olduklarını belirterek, haksızlığa karşı taviz vermeyeceklerini ifade etti. Rize merkezde eğitim çalışanlarıyla bir araya gelen Köseoğlu, üyelerinin sorunlarını dinleyerek, dertlerine ortak oldu.

Köseoğlu, "Haksızlık karşısında eğilmeyiniz, çünkü hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. Bugün Rize merkezde eğitim çalışanları ile bir araya geldik. Sorunlarını dinledik, dertlerini dinledik. Haksızlığın karşısında Türk Eğitim-Sen'in dimdik duracağını belirttik. Türk Eğitim-Sen varsa umut var dedik ve ayrıldık" şeklinde konuştu.

Murat Köseoğlu'nun açıklamaları, sendikaların üyelerine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Eğitim çalışanlarının yaşadığı sorunların çözümü için sendikaların mücadele edeceği vurgulandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —