Tarih: 03.07.2023 16:16

Aile Destek Programı temmuz ayında da ödenecek! Rakamlar netleşti!

Facebook Twitter Linked-in

Aile Destek Programı bünyesinde yer alan destek ödemeleri her ay düzenli olarak hak sahiplerine iletiliyor. Söz konusu program çerçevesinde geçen ay çocuk bileşeni desteği, destek ödemeleri ve elektrik tüketim desteği vatandaşlara verildi. Haziran ayı ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılmasının ardından, temmuz ödemeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

ELEKTRİK DESTEK ÖDEMESİ

Haziran ayında 110 TL ile 221 TL arasında değişen elektrik tüketim desteği verilmişti. Ödemelere dair açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Desteğimizden yararlanan hanelerimize çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödeme yapıyoruz. Çocuk Destek Bileşeni kapsamında hanelerimize aylık 350 TL- 650 TL tutarlarında ilave destek sağlıyoruz. Elektrik Tüketim Desteğimiz ile de hanelerimize aylık 110 TL - 221 TL arasında ödeme yapıyoruz” demişti. Temmuz ayı ödemelerinin de ilerleyen süreçte verileceği tahmin ediliyor.

AİLE DESTEK PAKETİ UZATILDI MI?

Temmuz ayı elektrik desteği ödemeleri için bekleyiş devam ediyor. Temmuz ayı ödemeleri ile birlikte Aile Destek Programı sona erecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —