Berkay Hardal'ın eşi Dilan Telkök kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Son dakika… Geçtiğimiz günlerde Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Dilan Telkök’ün hayatı merak konusu oldu. Peki Dilan Telkök kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Berkay Hardal
MAGAZİN 9.04.2024 14:09:00 0

Geçtiğimiz günlerde Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Dilan Telkök, Star TV'de yayınlanan "Güvercin" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kariyerindeki bu yeni adımıyla dikkatleri üzerine çeken Telkök, oyunculuk yeteneğiyle izleyicilerden tam not alıyor. Dilan Telkök, daha önce "Muhteşem Yüzyıl" ve "Halka" gibi sevilen dizilerde başarılı performanslar sergilemiştir. Şimdi ise "Güvercin" dizisinde Betül karakterine hayat vermektedir. Oyunculuğuyla dikkat çeken Telkök, kariyerindeki yeni döneme hızlı bir başlangıç yapmıştır.

Dilan Telkök'ün oyunculuk kariyerindeki başarıları ve özel hayatındaki gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Evlilikle birlikte yeni bir döneme adım atan Telkök, oyunculuğundaki başarısını Güvercin dizisiyle bir kez daha kanıtlıyor. Dilan Telkök, hem kariyerindeki başarılarıyla hem de özel hayatındaki gelişmelerle gündemde kalmaya devam ediyor. "Güvercin" dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not alan Telkök'ün kariyerindeki gelecek adımları merakla bekleniyor.

DİLAN TELKÖK KİMDİR?

Dilan Telkök, 1995 yılı 16 Eylülde Sakarya’da dünyaya geldi. 6 yaşındayken ailesiyle birlikte Hollanda’ya taşındı. Hollanda’da kısa bir dönem yaşadı ve daha sonra eğitimini Belçika’da sürdürdü. Belçika vatandaşlığı da alan Telkök, Hollanda ve Belçika’da ilk ve orta öğretimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaptı.

Dilan Telkök, Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimine başladı ve o esnada oyunculuk dersleri almaya başladı. Dilan Telkök, iyi derecede İngilizce, Flamenkçe ve orta seviyede ise Almanca bilmektedir. Telkök, oyunculuk kariyerine ilk kez 2015’te “Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisindeki "Elif" karakteriyle başlamıştır. Sonrasında "Evlat Kokusu" dizisinde oynamıştır. Dilan Telkök, daha sonra "Nerdesin Birader" dizisinde "Ece" karakterini canlandırmıştır.  Ardından 2019’da TRT'de yayımlanan "Halka" dizisinde "İrem" karakterine ve yine aynı sene "Güvercin" dizisinde "Betül" karakterine hayat vermiştir.

DİLAN TELKÖK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

8. Gün (Demet, 2018-2021)

Güvercin (Betül, 2019-2020)

Halka (İrem, 2018)

Nerdesin Birader? (Ece, 2017)

Meryem (Ela, 2017)

Evlat Kokusu (Cemre, 2017)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Elif Hanım, 2017)

DİLAN TELKÖK’ÜN EŞİ BERKAY HARDAL KİMDİR?

Dilan Telkök'ün eşi Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 yılında Istanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Manisa Akhisarlı olan Hardal, oyunculuk eğitimini Ümit Çırak'tan almıştır. Berkay Hardal, oyunculuk kariyerine, Star Tv'de yayınlanan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı "İstanbullu Gelin" dizisiyle başlamıştır. İlk kez kamera önü oyunculuğu yapan Hardal, oyunculuk becerisiyle çok beğenilmiş ve dikkatleri çekmiştir.

Berkay Hardal'ın burcu Akrep ve boyu ise 1.78 cm'dir. Tek çocuk olan Hardal, çocukluğunda hep futbolcu olmak istedi ve 3 yıl Fenerbahçe spor kulübünde alt yapıda oynadı. Berkay Hardal'ın babası da Beşiktaş spor kulübünde kalecilik yapmıştır.

Berkay Hardal; lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Ekonometri Bölümünde tamamlamış ve 2019 yılında Dilan Telkök ile dünya evine girmiştir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Trabzon yaylaları mayısta beyaza büründü

Trabzon'da Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor

Artvin'de dereye düşen yavru karacayı kurtarma operasyonu kamerada

Artvin'de düzensiz göçmen kaçakçılığı organizatörü iki kişi tutuklandı

Artvin'de Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi

Artvin'de 990 dekar tarım arazisini sulayacak gölette su tutuldu

Türkiye Tarihindeki En Büyük Okul Terkleri Yaşanıyor: Eğitimci-Yazar Feray Aytekin Uyardı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Karadeniz Teknik Üniversitesi, Geleceğin İnsana Yakışır İşleri İçin Yenilikçi Bir Adım Atıyor

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran İncelemelerde Bulundu

Artvin'de düştüğü derede mahsur kalan karaca kurtarıldı

Bayburt'ta hakaret şikayetinin tarafları SMA hastasına bağış şartıyla uzlaştı

Trabzon'da ihtiyaç sahipleri için geçici giyim mağazası açıldı

Trabzon'da "Türkiye-Avrupa Birliği İlişkileri" kongresi düzenlenecek

Akçaabat'ta 4. Çocuk Tiyatroları Şenliği sona erdi

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim'den "Engelliler Haftası" mesajı

  • Cumartesi 18.4 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.6 ° / 11.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Rize

18.05.2024

  • İMSAK 03:02
  • GÜNEŞ 04:50
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:16
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:19