Tarih: 13.12.2023 10:50

Çayelispor, Tonyalı yönetiminde liderliği sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

BAL Ligi 10. Grupta mücadele eden Çayelispor, Teknik Direktör Şevki Tonyalı yönetiminde başarıdan başarıya koşuyor. Tonyalı, göreve geldikten sonra takımı 6 maçta 6 galibiyete taşıyarak liderliğe yükseltti.

Son hafta maçında Arsin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup eden Çayelispor, puanını 21'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Şevki Tonyalı, göreve geldikten sonra Bulancak, Rize İl Özel İdaresi, Bayburt, Kars ve Erzurum Palandöken Belediyespor'u da yenerek adeta ilçede tarih yazdı.

Tonyalı, yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir ekibiz. Çayeli halkı, yönetim ve sporcularımızla güzel bir hava yakaladık. Sonuçlara da bu yüzden yansıdı. Benden önce takımım ilk üç haftada bir galibiyet iki mağlubiyet almıştı. Bu sonuçlardan sonra Mikail Üzümcü hocam istifa etmişti ve biz 4. hafta göreve geldik; sırasıyla Bulancak, Rize il özel idare, Bayburt, Kars, Palandöken Belediyesi ve son olarak Arsin İdman Yurdu'nu mağlup ederek 6 da 6 yaparak liderliğimizi devam ettirdik" dedi.

Tonyalı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Lig çok zorlu geçiyor. Her maç ayrı bir final gibi. Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —