Tarih: 27.03.2024 16:18

Gaddar'a Bomba Transfer! Anıl İlter Dizide!

Facebook Twitter Linked-in

NOW TV'nin sevilen dizisi Gaddar, yeni sezon öncesi bomba bir transfere imza attı. İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı diziye, Anıl İlter de katıldı. Bu beklenmedik transfer, dizinin hayranlarını büyük bir sevinç yaşattı.

Gaddar'ın Hikayesine Yeni Bir Soluk Geliyor

Sinan Öztürk'ün yönetmenliğini ve Hürer Ebeoğlu'nun senaristliğini üstlendiği Gaddar, güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuklarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son bölümlerinde ise Zakkum ailesinin hikayesine damga vuracak yeni bir karakterin izleyicilerle buluşacağı duyurulmuştu.

Korkut'un Kardeşi Kalender'i Anıl İlter Canlandıracak

Daha önce Mahkum dizisinde savcı rolüyle izleyicilerin beğenisini toplayan Anıl İlter, Gaddar dizisinde Korkut'un kardeşi Kalender'i canlandıracak. İlter'in oyunculuğuyla dizinin hikayesine yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

Gaddar'da Sürprizler Bitmedi!

Gercekgundem.com'un edindiği bilgilere göre, Gaddar dizisinin yeni sezonunda daha da büyük sürprizler izleyicileri bekliyor. Birçok yeni oyuncunun diziye katılması için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Gaddar'ın Yeni Sezonu Heyecanla Bekleniyor

Anıl İlter'in transferinin ardından Gaddar'ın yeni sezonu daha da büyük bir merakla beklenmeye başladı. Yeni karakterler ve heyecan verici olaylarla izleyicileri ekran başına kilitleyecek Gaddar'ın yeni sezonu, 2024-2025 sezonunda NOW TV'de olacak.

Gaddar Hakkında Bilgiler

Gaddar'ın Yeni Sezonunda Neler Olacak?

Anıl İlter'in canlandıracağı Kalender karakteri, dizinin hikayesine nasıl bir etki yapacak? Korkut ve Kalender arasındaki ilişki nasıl olacak? Yeni sezonda hangi sürprizler izleyicileri bekliyor?

Gaddar'ın yeni sezonunu heyecanla bekliyoruz!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —