Tarih: 19.09.2024 15:23

'Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları’ başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL, (DHA)- HEPSİBURADA, e-ticaret dünyasındaki çalışmalarını daha geniş bir kitleye tanıtacağı ‘Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları’ ile İzmir, Ankara ve İstanbul’da KOBİ ve girişimcilerle bir araya gelecek.

‘Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları’ adıyla İzmir, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecek etkinliklerde, Hepsiburada'nın satıcılarına sunduğu ayrıcalıklar ve çözümler aktarılacak.

Buluşmalarda operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlara yönelik tüm ürün ve hizmetlerin yer aldığı 'Hepsiburada İş Ortağım' dünyası daha geniş kitlelere tanıtılması hedefleniyor. Hepsiburada İş Ortağım Buluşmalarının ilk durağı 24 Eylül’de İzmir’de başlayacak. Etkinlikler 9 Ekim’de Ankara’da , 21 Ekim’de ise İstanbul’da devam edecek.

'FIRSAT VE AVANTAJLAR DÜNYASINI BİRE BİR TANITACAĞIZ'

Buluşmalarla ilgili açıklama yapan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, “E-ticaretin ekonomideki etkisi hızlı büyüyor. Bu etki KOBİ’leri başta olmak üzere tüm girişimcilerin ülkemizde başarı hikayesi oluşturması ve farklı pazarlara açılması için yeni fırsatları beraberinde getiriyor” dedi.

Hepsiburada’nın da çözüm ve fırsatlarıyla girişimcilerin yanında olmayı hedeflediğini açıklayan Özgün, şöyle devam etti: “Bu amaçla oluşturduğumuz Hepsiburada İş Ortağım dünyasında satıcılarımızın ihtiyaç duyduğu operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari avantajlar yer alıyor. Bu dünyayı kapsamlı bir şekilde tanıtmak ve Hepsiburada ekosistemindeki girişimci sayısını artırmak amacıyla yola çıkıyoruz. Sadece İstanbul değil diğer büyük illerimizde de Hepsiburada'nın sunduğu bu ayrıcalıklı fırsatları daha yakından keşfetme, Hepsipapel kazanımı gibi özel avantajlardan nasıl yararlanabileceklerini öğrenme olanağı sunacağız. Bu etkinliklerle; sektördeki en son trendler, stratejiler ve çözümler hakkında bilgi paylaşımına ve iş ortaklarımızla birebir iletişim fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Amacımız net; Hepsiburada’nın tüm kabiliyetlerini iş ortaklarımıza sunarak, onların başarı ivmesini artırırken, kendi işlerine odaklanıp markalarını büyütme şansı sağlamak. Bu amaç doğrultusunda sunduğumuz tüm çözümleri artırarak bu dünyayı büyütmeyi hedefliyoruz”

‘E-TİCARETE KAZANDIRDIĞIMIZ GİRİŞİMCİ KADIN SAYISI 55 BİNİ GEÇTİ’

Cesur, üreten ve ekonominin bir parçası olmak isteyen kadınlarla birlikte başarı hikayeleri yazmaya devam ettiklerini belirten Özgün şunları ifade etti:

“Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programıyla amacımız, kadınların girişimci olmasının önündeki bariyerleri kaldırmak, e-ticaretle büyümelerini kolaylaştırmak, Türkiye ekonomisine değer katacak, dünyaya açılacak kadın markaları yaratmak. 2024 yılının ilk yarısı itibarıyla e-ticarete kazandırdığımız girişimci kadın sayısı 55 bini, kadın kooperatifi sayısı 270’i geçti. Yüzde 50 komisyon indirimi, ücretsiz fotoğraf çekimi, HepsiAd reklam bakiyesi hediyesi başta olmak üzere pek çok fayda sunduğumuz programımızı sürekli yeniliyor ve genişletiyor, büyük uğraşlarla hayalindeki işi kuran girişimci kadınları var gücümüzle destekliyoruz.”

İLK 3 AY YÜZDE 50 KOMİSYON İNDİRİMİ

Hepsiburada, yeni iş ortaklarına özel fırsatlar sunarak işlerini büyütmek adına ilk 3 ay boyunca komisyonlarda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca, iş ortaklarının ürünleri sadece 2 saat içinde satışa açılarak hızlı bir şekilde satışa başlama imkanı da sağlanıyor. Hepsiburada hem yeni hem de mevcut iş ortaklarına yönelik sunduğu diğer avantajlar da pazarlama ve reklam ağı desteği veriyor. Bu sayede iş ortakları satışlarını 4 kat artırma fırsatını elde ederken, operasyonlarını da haftada sadece 1 fatura ile kolaylaştırabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —