Tarih: 18.11.2023 15:51

KAZANCI İLE ÖZKURT MECLİSE KONUK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Meclis salonunda yapılan toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.
Önceki dönem Meclis Başkanlarından Mehmet Kazancı, toplantı gündeminde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından yaptığı selamlama konuşmasında misafir olarak tekrar meclis üyeleriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ve bu anlamda kendisini meclise davet eden başta Meclis Başkanı Sabit Karafazlı olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür etti.
AKSA Elektrik İl Müdürü Muhammet Özkurt ise yaptığı sunumla il genelinde sürdürdükleri faaliyetler ve gelecek yılda yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında meclis genel kuruluna bilgi verdi.
Meclis Başkanı Sabit Karafazlı ise yaptığı konuşmada önceki dönem meclis başkanlarından Mehmet Kazancı’yı mecliste ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Mehmet başkanımız döneminde meclis olarak ilimize önemli hizmetler kazandırıldı. Bu anlamda hem ilimize kazandırdığı hizmetler hem de bizleri kırmayıp davetimize icabet etmelerinden dolayı kendisine şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca meclisimize yaptığı bilgilendirici sunumu ve ilimize yaptıkları yatırımlarından dolayı AKSA Elektrik nezdinde İl Müdürümüz Muhammet Özkurt’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —